DE 0 A 3 ANYS

PREINSCRIPCIÓ ESCOLES BRESSOL

Aquest any, amb la crisis sanitària provocada per la COVID-19, les preinscripcions escolars es realitzaran preferentment de forma totalment telemàtica. L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell posa a la teva disposició aquest web on trobaràs tota la informació necessària i els formularis per fer la preinscripció del teu fill o filla a l’escola bressol que prefereixis.

Presentació de sol·licituds: del 10 al 21 de maig de 2021

Si el teu fill o filla té entre 0 i 3 anys, i el vols preinscriure a una de les Escoles Bressol de Palafrugell, clica al següent enllaç:

Dates de jornades de portes obertes:

Escola bressol municipal Els Belluguets: 16, 22 i 30 d’abril. Inscriviu-vos clicant aquí.

Llar d’infants municipal Tomanyí: 17 i 24 d’abril. Inscriviu-vos clicant aquí. 

Escola bressol Ca la Tulita: 8 de maig. Inscriviu-vos trucant al 972 301042 o 669 414 346.

Escola bressol Petit Vedruna: visites personalitzades. Inscriviu-vos trucant al 972 300739 o 662 327 349.

CENTRES EDUCATIUS

Us presentem la relació de les escoles bressol de Palafrugell. Hi trobareu les escoles bressol municipals i també les escoles bressol privades que hi ha en el municipi. Les escoles bressol són centres educatius que ofereixen un espai d’intercanvi entre la família i l’escola, en el qual es parteix de les necessitats globals dels infants entre 0 i 3 anys, per afavorir el procés de socialització, en un medi estimulant i ric que potencia l’autonomia dels infants, tot acompanyant-los en el seu creixement personal.


ELS BELLUGUETS (MUNICIPAL)
EL TOMANYÍ (MUNICIPAL)
PETIT VEDRUNA (PRIVAT)
CA LA TULITA (PRIVAT)

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació podeu contactar amb les respectives llars d’infants o amb  el Centre Municipal d’Educació (Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós):

Web: educaciopalafrugell.cat
Telèfon: 972 304 345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat