DE 0 A 3 ANYS

PREINSCRIPCIÓ ESCOLES BRESSOL

Les preinscripcions escolars es realitzaran preferentment de forma totalment telemàtica. L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell posa a la teva disposició aquest web on trobaràs tota la informació necessària i els formularis per fer la preinscripció a les escoles bressol que prefereixis.

Presentació de sol·licituds: del 8 al 21 de maig de 2024.

Si el teu fill o filla té entre 0 i 3 anys, i el vols preinscriure a una de les escoles bressol de Palafrugell, clica al següent enllaç:

CENTRES EDUCATIUS

Us presentem la relació de les escoles bressol de Palafrugell. Hi trobareu les escoles bressol municipals i també les escoles bressol privades que hi ha en el municipi. Les escoles bressol són centres educatius que ofereixen un espai d’intercanvi entre la família i l’escola, en el qual es parteix de les necessitats globals dels infants entre 0 i 3 anys, per afavorir el procés de socialització, en un medi estimulant i ric que potencia l’autonomia dels infants, tot acompanyant-los en el seu creixement personal.


ELS BELLUGUETS (MUNICIPAL)
EL TOMANYÍ (MUNICIPAL)
PETIT VEDRUNA (PRIVAT)
CA LA TULITA (PRIVAT)

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació podeu contactar amb les respectives llars d’infants o amb  el Centre Municipal d’Educació (Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós):

Web: educaciopalafrugell.cat
Telèfon: 972 304 345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat