+ DE 16 ANYS

PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Aquest any, amb la crisis sanitària provocada per la COVID-19, les preinscripcions escolars es realitzaran preferentment de forma totalment telemàtica. L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell posa a la teva disposició aquest web on trobaràs tota la informació necessària i els formularis per fer la preinscripció a l’Institut que prefereixis.

Si tens entre més de 16 anys, i et vols preinscriure a un dels Instituts de Palafrugell per a cursar BATXILLERAT, clica al següent enllaç:

Presentació de sol·licituds: de l’11 al 17 de maig de 2021

 

Si tens entre més de 16 anys, i et vols preinscriure a un dels Instituts de Palafrugell per a cursar un CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ, clica al següent enllaç:

Presentació de sol·licituds: de l’11 al 17 de maig de 2021

Si tens entre més de 18 anys, i et vols preinscriure a un dels Instituts de Palafrugell per a cursar un CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR, clica al següent enllaç:

Presentació de sol·licituds: del 25 al 31 de maig de 2021

CENTRES EDUCATIUS

Us presentem la relació de les escoles bressol de Palafrugell. Hi trobareu les escoles bressol municipals i també les escoles bressol privades que hi ha en el municipi. Les escoles bressol són centres educatius que ofereixen un espai d’intercanvi entre la família i l’escola, en el qual es parteix de les necessitats globals dels infants entre 0 i 3 anys, per afavorir el procés de socialització, en un medi estimulant i ric que potencia l’autonomia dels infants, tot acompanyant-los en el seu creixement personal.


BAIX EMPORDÀ (PÚBLIC)
FREDERIC MARTÍ CARRERAS (PÚBLIC)

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació podeu contactar amb el Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós:

Web: educaciopalafrugell.cat
Telèfon: 972 304 345
Correu electrònic: educacio@palafrugell.cat